Over ons

Den Eethoek te Laarne is een gezellige eetbar waar jong en oud terecht kunnen voor lekker ontbijt, gezonde broodjeslunch en zoete tussendoortjes.


Iedere dag - behalve op dinsdag en zondag - kunt u na reservatie tussen 8u en 10u bij ons terecht voor het nuttigen van een heerlijk (uitgebreid) ontbijt. 
Wij bieden een eenvoudig quick ontbijt, alsook een uitgebreid verrassingsontbijt aan. Ideaal om met zijn tweetjes, in groep of als verrassing voor een jarige te komen genieten.


Naast het ontbijt serveren wij vanaf 8u een ruime waaier aan krakend verse broodjes, panini's, wraps, soep, croques, salades en nog veel meer aan.
U kunt deze nuttigen in onze zaak of komen afhalen voor thuis of op het werk.
Wenst u wachttijden te vermijden? Bestel dan voor 10u30 via mail of de webshop.

 

Maar er is meer. Na bestelling, kunt u bij ons tevens feest- en vergaderbroodjes, ontbijtmanden, tapasschotels, kaasplanken, racletteschotels, charcuterieschotels en verrassingsbroden bestellen.  Ideaal voor vergaderingen, evenementen of feestjes thuis of op het werk.


Den Eethoek is het kleine broertje van Gasthof De Zevensterre en wordt uitgebaat door de familie Valcke. Onze medewerkster Sandra is het gezicht van de zaak. Samen verwelkomen wij iedereen graag in onze zaak voor een lekkere hap, een drankje en een toffe babbel.

Tot binnenkort!
Het Eethoek team


OPENINGSUREN


Alle dagen van 8u tot 14u 

Gesloten op dinsdag, zondag en feestdagen

Copyright © All Rights Reserved